U PONUDI APSTRAKTNI RADOVI MLADIH SAVREMENIH UMETNICA/IN OFFER ABSTRACT WORKS BY YOUNG CONTEMPORARY ARTISTS

ABSTRACT ART

ABSTRACT ART

 

Natalija Miladinović

Diplomirala Master studije na Fakultetu Primenjenih Umetnosti, odseku Zidno slikarstvo, u Beogradu. Kao četvrto od petoro dece u beogradskoj porodici od malena naučila je da se samostalno razvija, što je nastavila na umetničkom planu. Natalija je vredna i aktivna umetnica, fotografkinja, skulptorka, slikarka, a oprobala se i u mozaiku i vitražu. Izalže samostalno, učestvuje u grupnim izložbama, radionicama u regionu (100 NAJ, časopis Re-Foto, Beograd; Teratoria, Beograd;internacionalna izložba grafike 7DS, Pasin, Hrvatska). 

Činjenica je da se Natalija uspešno oprobala u različitim medijima umetnosti i da se ne opredeljuje za određeni medij i način izražavanja govori o širokom interesovanju, svestranosti njene ličnosti, kao i aktivnom učešću u stvaranju. 

 

Tanja Babić

Diplomirala na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, smer sliakrstvo, kod profesora Zorana Vukovića, a potom i magistrirala. Član je ULUS-a. Izlaže samostalno i čestvuje na brojnim izložbama i kolonijama u zemlji i inostranstvu. 

U kolorističkim potezima koje neplanirano nanosi na platno, bez crtačke osnove, može se posmatrati energija likovnog izraza ove umetnice. Ona formu apstrahuje do nepostojanja, enformela, a boju intezivira u punoći izraza ekspesije.  

 

 

 

 

 BEOART CONSULTING

VELIKI IZBOR UMETNIČKIH RADOVA SAVREMENIH AUTORA

DOBRODOŠLI!!!

 LARGE SELECTION OF ARTWORKS OF CONTEMPORARY AUTHORS

WELCOME!!!

 

 


 


Prijatelji:

Yuportal

Raskrsnica linkova

beograd

Belgradian

The Culture Trip

Belgrade my Way

In Your Pocket

Spotted by Locals

 

Ukupno poseta: 282625
juče: 1244
danas: 448